Despre noi

Înființată în 2015, Clinica de Podiatrie Cluj-Napoca este prima instituție medicală din România în care un grup de profesioniști competenți pe variate specialități medicale abordează unitar toate aspectele legate de structura, funcția și sănătatea membrelor inferioare.

Suntem instruiți în mod specific pentru a diagnostica, trata, reabilita și a preveni bolile și complicațiile care afectează picioarele.

 

Suntem o echipă dedicată și multidisciplinară

formată din chirurg generalist, chirurg vascular, neurolog, neurolog pediatru, diabetolog, ortoped, fizioterapeut și asistent podiatru.

Utilizăm aparatură modernă și tehnologii revoluționare care cresc șansa de succes terapeutic:

   • VivanoTec Pro
   • SudoScan
   • CardioSys
   • Placa Baropodometrică

Medicii și asistenții noștri

au competențe excepționale în domeniul lor de specializare individuală. Dovadă stau cursurile și programele de educație medicală continuă la care participă cu regularitate. Sub acoperișul Clinicii de Podiatrie Cluj-Napoca acești profesioniști lucrează impecabil împreună, într-o  echipă adevărată, multidisciplinară, și au o unică preocupare: sănătatea picioarelor dumneavoastră.

Afilieri și inițiative de responsabilitate socială ale Clinicii de Podiatrie

Membrii echipei noastre medicale sunt și fondatori ai Asociației Române de Podiatrie, platforma profesională prin care s-au desfășurat toate cursurile, simpozioanele și atelierele de lucru în noua profesie de podiatru, profesie recunoscută în alte 27 de țări ale lumii.

Ne mândrim cu parteneriatele constante cu experții în podiatrie ai Royal College of Podiatry (UK), American Board of Podiatric Medicine, Universitatea din Malta, Universitatea Manchester. Modelul de bune practici în podiatrie pe care l-am luat din țări cu experiență  ne-a dat încredere că va avea succes și în România.

Considerăm ca pe o responsabilitate asumată activitatea constantă de informare și prevenire a problemelor de sănătate a picioarelor, în cadrul evenimentelor organizate impreună cu Asociația Română de Podiatrie și Societatea de Neuropatie Diabetică – NEURODIAB.

Am inițiat proiectului „Athletic Performance Enhancement” pentru participanții la WizzAir Maraton 2022 cu scopul îmbunătățirii performanțelor de alergare.

Orice întrebare ați avea despre sănătatea picioarelor, contactați-ne fără întârziere

Toți membri echipei medicale sunt licențiați sau au parcurs rezidențiatul în Cluj-Napoca. Putem fi acuzați că suntem de modă veche, prea insistenți și tenace, că mai întârziem în programări. Dar niciodată nu vom putea fi acuzați de abordarea în ușor, superficială a unui vizitator în Clinica de Podiatrie Cluj-Napoca. Dorim să nu ne scape nici un detaliu, să nu ratăm o nuanță în schema de terapie sau în planul de investigații. Așa știm noi să lucrăm. De aceea, după 7 ani de la înființare am decis ca în momentul primei vizite la Clinica de Podiatrie să facem CONSULTAȚIA INIȚIALĂ – TRIAJ. 

Echipa

Clinicii de Podiatrie

Dr. Florea Bogdan
Dr. Florea Bogdan

Medic primar coordonator

Neurologie

 Doctor în științe medicale – University of Szeged, Membru fondator al Asociației Române de Podiatrie, Membru fondator al Societății de Neuropatie Diabetica – NEURODIAB. 

Cursuri de perfecționare în EMG la Mayo Clinic, Uppsala University și Clinica de Neurologie Bologna

Dr. Coman Horațiu Flaviu
Dr. Coman Horațiu Flaviu

Medic Primar

Chirurgie vasculară

Doctor în științe medicale, șef de secție, Clinica universitară de chirurgie vasculară, Katholisches Klinikum Bochum – Ruhr Universität

Dr. Mincu Irina
Dr. Mincu Irina

Medic specialist

Chirurgie generală

Medic consultant în domeniul chirurgiei piciorului în Clinica de Podiatrie Cluj-Napoca.  Absolvent al Facultății de medicină, Universitatea “Ovidius Constanța.”

Dr. Apan Bogdan Horia
Dr. Apan Bogdan Horia

Medic specialist

Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Dr. Dan Cristian-Paul
Dr. Dan Cristian-Paul

Medic specialist

Ortopedie-Traumatologie

Dr. Gherghel - Pavăl Nicoleta
Dr. Gherghel - Pavăl Nicoleta

Medic specialist

Neurologie

Doctorand în științe medicale la UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, Vicepreședintă Asociația Română pentru Encefalită Autoimună (AREA). Membră activă cu drepturi depline al European Academy of Neurology (EAN).

Dr. Demény Helga
Dr. Demény Helga

Medic / Tehnician

Epilepsie, Neurologie

Doctor în științe medicale

Dr. Mârza Alina
Dr. Mârza Alina

Medic specialist

Neurologie pediatrică

Absolventă a UMF Cluj-Napoca, cursuri de specializare în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca și secția Neurologie Pediatrică.

Dr. Turcu Diana Maria
Dr. Turcu Diana Maria

Medic primar

Chirurgie vasculară

Mîrț Bianca Alexandra
Mîrț Bianca Alexandra

Fizioterapeut

Absolventă a UMF Cluj-Napoca, cursuri de specializare în țară și în străinătate, membru în Asociația de Podiatrie, Societatea Română de Reabilitare Medicală. În prezent fizioterapeut consultant în biomecanica piciorului la Clinica de Podiatrie Cluj-Napoca.

Țitruș Nicolae Claudiu
Țitruș Nicolae Claudiu

Asistent medical

Generalist, Neurologie

Căpâlnaș Ana Florina
Căpâlnaș Ana Florina

Asistent medical

Generalist, Podiatrie

Pașca Ioana Georgiana
Pașca Ioana Georgiana

Asistent medical licențiat

Generalist, Podiatrie

Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie, Universitatea din Oradea

Mărușca Corina-Delia
Mărușca Corina-Delia

Administratie

Economist

Farcaș Adriana Carmen
Farcaș Adriana Carmen

Recepționist

Zagoni Ileana
Zagoni Ileana

Recepționist